Pihapuun
Kaatopalvelu Kuhmo

PuhdasTuli tarjoaa pihapuunkaatopalvelua ammattitaidolla omakoti- ja pientaloille; rivitaloyhtiöille ja eri yhteisöille (vuokrataloyhtiöt, vanhustenhoitoyhteisöt, seurakunnat jne). Ilmainen arviokäynti.

Isot puut ja turvallisuus!

Isot ja mahdollisesti huonokuntoiset puut pihoilla ja kulkuväylilä saattavat aiheuttaa vaaraa kaatuessaan tai tiputtaessaan isoja oksia. Nykyisten talvien vähäisempi routa vähentää juurien kykyä pitää isot puut pystyssä. Samaan aikaan tuulisuus ja myrskyt ovat lisääntyneet. Jos isoista puista mahdollisesti aiheutuva vaara askarruttaa, ja haluat varmistua ihmisten ja omaisuuden turvallisuudesta, ota yhteyttä.

Enemmän valoa ja tilaa!

Jos kaipaat enemmän valoisuutta ja keveyttä pihamaallesi, tai tilaa leikkimökille, grillille tai autokatokselle, ota yhteyttä.

Pihapuunkaadossa maksat siitä, että kaadan puut turvallisesti. Käyn arviomassa tilanteen paikan päällä ilmaiseksi. Suunnittelen kaadon toteutuksen ja teen kaatotarjouksen. Jos suorat kaadot tunkilla ja taljavedolla eivät tule kyseeseen, kaatokiipeilen puun turvallisesti alas. Kaatokiipeilyssä kiipeän runkoa ylös tarkoitukseen suunnitelluilla varusteilla ja karsin oksat käsi- ja moottorisahalla. Kiipeän niin ylös, että voin tiputtaa latvan turvallisesti alas. Alaskiivetessä sahaan rungosta turvallisen kokoisia pölkkyjä ja tiputan ne alas. Jos latvan ja rungon osien tiputtaminen on tilan puutteen vuoksi liian riskialtista, voin laskea ne myös köyden varassa alas. Näin hankalakin puu saadaan turvallisesti poistetuksi.

Pihapuunkaadon muut palvelut

Tarvittaessa tarjoan täyden palvelun – pätkin rungot ja teen ne klapeiksi varastoon asti, kuljetan risut pihamaalta, ja haravoin ja lehtipuhallan pihan siistiksi. Asiakkaan tarvitsemista palveluista voidaan sopia ilmaisella arviokäynnillä.

Jos asiakas siivoaa itse kaatuneet rungot ja risut pois, hän maksaa vain puun/puiden kaadosta turvallisesti. Tavallisempaa on, että asiakas haluaa pihan siistiksi. Tällöin kuljetan pölkyt ja risut pois ja siistin pihan haravalla ja mahdollisesti vielä lehtipuhaltimella vuodenajasta ja säästä riippuen.

PuhdasTuli Oy

Mikko Palsio
Tervapolku 7
88900 Kuhmo